mandag 27. oktober 2008

Serien har startet!

Serieåpningen i helga gikk ikke helt som planlagt. 07.30 hadde vi avreise fra Kristiansund, og dro for å spille to seriekamper mot Strindheim 1 og Strindheim 2. Det gikk greit til tross for tap og uavgjort. Den første kampen møtte vi det beste av de to lagene, og tapte 30-22. Vi ledet til pause og hadde kontroll, men det sprakk litt i andre omgang, og vi ble overkjørt av hurtige strindheim-spillere. Den andre kampen møtte vi toer-laget deres. De var ganske jevngode, og vi ledet med to til fem mål omtrent hele kampen.

Vi hadde forbedret oss mye siden sist kamp, særlig i forsvar, og det var enkeltspillere som trakk fram stjerne-trekk og fikk ut alt det gode i seg. Som sist kamp blei det slappere i slutten, kanskje på grunn av litt slitne spillere og mangel på ro, og det endte uavgjort 25-25. Men om vi skal se det positive i dette, så trekker vi fram et fremadgående lag som bare blir bedre og bedre. Forsvaret begynner å sitte, og angrepsspillet kommer etterhvert. Ei god treningshelg for guttene fra Kristiansund, og alle så ut til å ha en fin dag til tross for få poeng.

Bilder fra turen ser dere rett under her!