søndag 2. november 2008

Første hjemmekamp,hyggelig meningsmåling og reklame!

Endelig er det klart for første hjemmekamp på søndag om en uke! Dette har vi alle gledet oss til, kanskje foreldrene til og med.. Første hjemmekamp er mot Ørland/Bjugn, Søndag 9.nov, klokken 14.00 i Braatthallen. Håper alle som har anledning tar den lille turen opp til hallen for å heie fram seier og glød. Husk at alle er velkommen, store og små!

Meningsmålingen denne uka handlet om satsing på landsserien til neste år; 4 personer stemte nei, og 20 personer stemte ja. Et stort flertall stemte altså for at vi i KHK G16 skulle satse for å komme til landsserien til neste sesong. DETTE, gutter, må vi bevise med god innsats, glød og ivrig treningsoppmøte. Vi må ha fullt fokus hver eneste kamp, og gå i oss selv og finne ut av hvilke områder vi kan bli bedre på. Dere har selv stemt ja, og da må vi rett og slett bare bevise det. Tror det ville vært moro og ekstremt bra for alle om vi skal spille i landsserien neste år.

For de som har merket at det er kommet reklame i bloggen, så er dette med vilje. Jeg har laget en avtale med Ad-Sense, et firma som leverer reklame til hjemmesider. Laget tjener penger på dette, og pengene vil gå til utstyr og diverse.

Også en ting til alle sammen, VI SEES I HALLEN PÅ SØNDAG! :)

Ingen kommentarer: