søndag 9. november 2008

Fortjent seier i vår første hjemmekamp!

Da er sesongens første hjemmekamp over, og tavla endte på 21-16 i favør til Kristiansund HK. Et greit resultat på en grei dag! Det var mye slurv i starten av kampen, og til pause stod det 12-10. Hver gang vi satte trykk/ pådrag, og kjørte overganger, ble det luker og vi scoret mål. Dette laget kunne vi slått med flere mål, hadde vi vært skjerpa fra start. I 2.omgang begynte forsvaret å sitte mer og mer, og vi dro etterhvert ifra de blåkledde. Noe mer er det egentlig ikke å si, et greit resultat på en grei dag. Vil takke publikum som satt på en nesten full tribune og heiet fram seier! Det er motiverende å spille når folk ser på.

Neste helg er det ny kamp, 14.30 på lørdag i braatthallen. Håper dere kommer også på den kampen og støtter opp! Vi trenger dere!

Takk for støtten og velkommen tilbake neste helg.