fredag 14. november 2008

Før kampen; Kristiansund HK - Aksla!

Lørdag kommer Aksla på besøk i Braatthallen. De går selfølgelig ut for å få alle poengene, noe vi også vil gjøre! Desverre er Fredrik Notøy skadet og dermed ute til denne kampen, så det vil bli litt omskolering i back-rekka. Det ryktes også at Aksla sin høyreback ikke kommer på lørdag pga. NM-samling i Trondheim. John Einar skal også på den samlingen, men dropper den siste økten slik at han når kampen. Dette er vi selfølgelig glade for.
Antatt startoppstilling; Erik Ulseth i mål, Martin Alonso og Martin Jakobsen på ving, Anders Vikhals, Hans Emil Herlofsen og Håvard Heggem på back og John Einar Angvik på strek.
På benken har vi Lars Morten Storbukt, Magnus Pedersen og Hallvard Storbukt som kan steppe inn. Det blir altså et tynt og skadepreget lag siden både Fredrik Notøy og Andreas Olsen er skadet. Hans Emil Herlofsen er syk, men skal prøve seg likevel.

Aksla kommer til byen med et ellers sterkt lag, med Thomas, Eirik, Espen, Mats og Henrik som sentrale spillere. Skal vi slå dette laget må vi jobbe 110% gjennom hele kampen, og vise maksimal innsats.
Anbefaler alle til å komme og støtte opp KHKs ungutter! Kampen spilles 14.30 i Braatthallen på lørdag.



Sees i hallen folkens! :)

Ingen kommentarer: