søndag 16. november 2008

Det ble tap i helgas kamp!

Aksla kom hit til Kristiansund for å vinne i helga, noe vi merket fort. De satte nemlig trykk fra start, noe vi ikke klarte å gjøre. Vi fikk ikke opp tempoet og vinnerviljen før i andreomgang, da det uansett var for sent. Resultattavla endte på 21-26 i favør til Ålesundslaget. Mange av spillerne på Aksla er venner av mange av spillerne hos oss, kanskje gjorde dette utslag i at vi var for snille mot dem?

Uansett tapte vi kampen og fikk oss en skikkelig lærepenge. Vi spilte til tider flott spill, og mange enkeltprestasjoner preget kampen, men det hjalp lite når vi spilte bra bare halve kampen.

Minner om at neste helg, søndag den 23 november, klokken 11.00 spiller vi hjemmekamp mot Ranheim/Nidelv i Braatthallen. Dette er et av de sterkeste lagene i serien, og vi må jobbe fullt ut for å vinne kampen. Håper flere kommer på tribunen for å hjelpe oss til seier!

Denne uken skal vi dessuten ha tre spillere på prøvespill, Kenneth og Håkon fra Ørland, og Emil fra Langevåg. De to førstnevnte skal bo hos Hansi, og Emil skal bo hos sjelevennen Anders. Denne uken skal bli morsom, og vi ønsker guttene velkommen!

Sees i hallen neste søndag!

Ingen kommentarer: